Belina Susu Kambing 2014

·

Tengah terlebih rajin..
So buatlah flyers 2014

Selamat memilih semua..

Belina memang best!!



Flyers 2012 - Senang Memilih Produk Belina

·



Sila klik pada gambar untuk paparan lebih jelas :)

Katalog Produk Belina untuk memudahkan anda memilih produk.

Belina Free Poslaju

·


Khas untuk pembelian Belina sahaja yer

Dan jangan lupa like page kami di facebook
(sebab blog agak sukar nak update, ada masa sale yg dibuat TIDAk di update kat blog)


Kalau anda suka soft toys, sila like page baru kami

Mid Year Sale Is Back!

·


 and...many more... (tak muat nak letak semua ;)  )

Jualan murah sempena pertengahan tahun kini kembali!
Dapatkan produk belina dengan harga terbaik.
Sale bermula dari 26 April hingga 11 Mei 2014 sahaja.
Siapa lambat order memang rugi ler...bukan senang nak bagi 10% off ni.

Syarat:
1. Sale dari 26 April hingga 11 Mei 2014 sahaja.
2. Status: PRE ORDER
3. Stok dijangka sampai 14 Mei 2014 dan akan dipos 15hb onwards.
4. Kos poslaju BUKAN FLAT RATE macam biasa.
5. Belian RM150 ke atas - Diskaun 10%
6. Belian RM100-RM149 - Diskaun 5%
7. Semua produk belina terlibat...termasuk sabun 75g.

Order:
1. Confirmkan produk yang nak dibeli.
2. Saya akan confirmkan total yang perlu anda bayar.
3. Bayaran penuh diperlukan.
4. Semua pesanan boleh dibuat melalui SMS/Telegram/Whatsapp 012 6904130 (nura)
atau emel vanillaporridge at yahoo.com.sg

Cotton Candy Slimming Panties Murah

·

Hi ladies..yang ingin sorokkan lemak-lemak di bahagian perut..yang ingin nampak potongan badan lebih kemas dan punggung nak anjal...






FREE SIZE
(Fit dari 65 cm - 85 cm...sila ukur pinggang anda)

COLOUR RANDOM

Kain selesa dipakai setiap hari walaupun cuaca panas.
Merampingkan pinggang
Menyorokkan lemak2 berlebihan di bahagian perut
Sesuai digunakan utk ibu dalam pantang.

BORONG SAHAJA MINIMUM 30 helai.

Nak order segera? SMS/CALL Puan Nura 012 6904130
vanillaporridge[at]yahoo.com.sg

PRODUK TERBARU...8 IN 1 PERFECT GLOW SUNSCREEN FOUNDATION

·

Terbaru dari Belina Cosmetics.
Perfect Glow Sunscreen Foundation dengan
8 dalam 1 keistimewaan!

1. Pelindung UV Optima (Optimal UV Protector)
Melindungi kulit daripada pancaran UV matahari  yang merbahaya

2. Pencerah (Brigthening)
Mengandungi Titanium Deoxcide yang membantu mencerahkan kulit

3. Pelembap (Moisturizing)
Butyl Methoxydibenzoymethane merupakan antioksida yang bagus
dan mengandungi agen pelembut kulit serta mengekalkan kelembapan kulit

4. Anti Kedutan & Anti Penuaan (Anti Wrinkle & Anti Aging)
Dengan vitamin E yang melambatkan kewujudan garis-garis halus dan kedutan. Disamping menegang,
melembut dan memperbaiki struktur kulit

5. Anti Kilatan (Shine Free)
Magnesium Aluminium Silicate yang hebat menyerap lebihan minyak di wajah sehingga 300%

6. Penutup Celaan (Concealer)
Menutup cela di wajah termasuk parut jerawat, bintik-bintik hitam, pigmentasi dan garis-garis halus

7.Alas Solekan (Foundation)
Struktur ringan, tidak melekit, mudah diratakan untuk hasil kulit yang gebu dan cantik

8. Warna Sekata (Even Skin Tone)
Menyekatakan warna kulit dan menghindarkan kulit dari kusam

Isi Kandungan: 60ml
Harga: RM60.00 (WM) | RM66.00 (EM)
(belum termasuk kos poslaju)

Komen saya: Foundation ni sangat wangi, senang nak sapu kat muka, kulit tak nampak berminyak dan sangat ringan kat kulit macam tak pakai apa-apa

PRODUK BARU : Set Cerah Plus

·

Set Cerah Plus - 4 in 1


WM: RM108.00 / EM: RM115.00

The Egyptian Beauty

~ Perubahan boleh dilihat dalam masa 7 hari!

~ TIDAK mengandungi hydroquinone atau sebarang bahan kimia yang boleh merosakkan kulit muka.

~ Mempunyai SPF 15 untuk melindungi kulit muka daripada sinaran UV.

~ Memberikan kulit anda kesan pencerahan yang lebih selamat dan berkesan.

~ Diluluskan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia

***********************

Mengandungi:

Lightening Soap 75g (MAL 06090111K)
Lightening Moisturiser 10g (MAL 06010060K)
Lightening Cream 10g (MAL 05120105K)
Lightening Toning Lotion 30ml

Sesuai untuk kulit kering, biasa & berjeragat

***Tidak disyorkan untuk kulit berminyak/berjerawat***


Nak buat pesanan?

- Emel : vanillaporridge[at]yahoo.com.sg
gantikan [at] dengan @

- Isi form yang disediakan. Sila scroll ke bawah

TERBARU! Lightening Toning Lotion. Hilangkan jeragat, parut, strechmark dengan berkesan!

·

TERBARU DI PASARAN!


Lightening Toning lotion
With Acid Kojic Dipalmitate
100ml= WM: RM90.00/ EM: RM95.00


Penyegar pencerahan untuk melembut, menyegar dan membantu menyediakan kulit untuk menerima pelembap harian atau krim malam agar resapan lebih baik.
Dengan formula terkini (Belina-Shielings Technologies) memberikan kesan yang lebih baik untuk menyekatakan warna kulit, anti-penuaan, strech-marks, bintik-bintik dan pigmentasi kulit agar kulit sentiasa bersih, lembut dan cantik.

Sesuai untuk semua jenis kulit.
Boleh digunakan untuk muka dan badan.
Diperbuat di New Zealand oleh:
Sheilings Laboratories Ltd, Aucland.
Mengandungi:
Aqua, Glyserin, Isopropyl Palmitate, Kojic Acid Dipalmitate, PEG-40 Sterate, PEG-100 Sterate, Phenoxyethanol, Triethanolammine, Methyl Paraben, Propyl Paraben.


Nak buat pesanan?

- Emel : vanillaporridge[at]yahoo.com.sg
gantikan [at] dengan @

- Isi form yang disediakan. Sila scroll ke bawah

Produk Baru @ Belina2u

·

Herbal Clarifying Toner

(Sesuai untuk kulit berminyak/kombinasi/normal)
60ml = WM: RM17.00 / EM: RM19.00

Penyegar yang semulajadi untuk melegakan, mengetatkan liang-liang roma, menyejukkan dan menyegarkan kulit disamping menyediakan kulit untuk menerima pelembab.

Mengandungi 15 pati herbal termasuk Chamomile, Mistletoes, Fennel, Balm, Mint, Yarrow dan Hops. Asid sitrik yang mempunyai pH seimbang boleh mengekalkan pH pada tahap optima kepada kulit muka, manakala minyak Gliserin mempunyai fungsi melembutkan kulit

******

Fernfresh Hand & Body Lotion
150ml = WM: RM18.90 / EM: RM20.80

Losyen yang tidak melekit. Mengandungi minyak jojoba yang dapat menghaluskan kulit.
Menolong dalam bekas rekahan pada k
ulit yang terlalu kering.
Sesuai untuk tangan, kaki dan
seluruh badan.

Nak buat pesanan?

- Emel : vanillaporridge[at]yahoo.com.sg
gantikan [at] dengan @

- Isi form yang disediakan. Sila scroll ke bawah

Tahniah Kepada Pemenang!

·

Seperti dijanjikan, inilah dia
pemenang bertuah bagi pertandingan
TESTIMONI TERBAIK DAPAT HADIAH.

KATEGORI BERGAMBAR:

Gambar (kiri) sebelum pakai sabun belina ni. Kulit masih gelap dan tak sekata. Sebelum ni saya pakai satu sabun tu yg kononnya boleh putihkan kulit. Sekali bila dah pakai kulit jadi gelap pula..huhuh sedihnya..
Bulan 12 saya mula gune sabun belina (sabun english rose & old master). Sabun ni memang wangi. Saya pakai sabun old master dulu pastu saya pakai sabun english rose.


Gambar (kanan) after dekat 3bln guna sabun english rose & old mster. Sekarang ni warna kulit lengan jadi cerah berbanding pic before...satu badan jd putih. kalo di bwh matahari lagi la nampak kulit putih ni. yeah..! hepi sangat2! Gambar ni no edit2. This is a real picture
-joanevieve, BEL 009048

**
KATEGORI TIDAK BERGAMBAR:

Saya merupakan pengguna baru Belina. baru je guna awal bulan 2. Baru sebulan lebih guna dah nampak effect. Dulu kulit muka saya liang roma terbuka, berminyak di zon T dan warna kulit tak sekata, sebelah yang pakai tudung cerah sikit berbanding bahagian yang terdedah.
Saya guna sabun Charmaine 3 kali sehari, waktu siang..waktu malam saya guna English Rose pulak. Memang best! Kulit saya sekarang lebih licin dan takde lagi whitehead. Dan paling mengejutkan saya paru tdemam campak kat muka pun semakin pudar. Jika dulu dagu saya rasa berbiji-biji tapi sekarang tidak lagi. Kulit saya pun dah tak berminyak lagi bila terdedah pada cahaya matahari. Paling saya suka sabun English rose..wangi sangat!

-ida, kedah
**
Tahniah diucapkan kepada para pemenang.
Yang tidak menang, usah berdukacita kerana belina2u akan menghantar baucer diskaun 15% untuk setiap penyertaan sebagai saguhati & tanda penghargaan dari kami.

*** Hadiah akan dihantar kepada pemenang pada minggu hadapan ***

Belina2u @ Harian Metro

·

>>> Sila klik gambar untuk paparan lebih jelas <<<



***

Dapatkan FREE GIFT dari Belina2u

Cara-cara:




dan juga produk pesanan anda.

3. Belina2u akan memberikan jumlah bayaran yang anda perlu lakukan.

4. Buat bayaran seperti prosedur biasa

5. Belina2u akan poskan pesanan anda berserta FREE GIFT bernilai RM5.

Promosi sah sehingga 21 Jan 2010 sahaja.


*
*
*

PROMOSI TELAH TAMAT PADA 21 JANUARI 2010

Jutaan terima kasih diucapkan kepada pelanggan yang telah menghantar keratan akhbar tersebut.

Hadiah misteri/free gift telah kami pos.

Sekian, terima kasih.

Let's Talk About Belina

·

Produk susu kambing BELINA dari New Zealand dihasilkan khas untuk mereka yang mengambil berat tentang kecantikan kulit. Susu kambing bukannya sesuatu yang baru dalam bidang kecantikan kulit. Penggunaan susu kambing dalam mandian amat baik bagi perawatan kulit. Ianya terbukti berkesan sejak dari zaman dahulu lagi di mana ratu Cleopatra dari Mesir dan Yang Kweifei dari Dinasti Tang, China juga menggunakannya sebagai bahan utama dalam perawan kecantikan mereka.

Pada dasarnya barangan keluaran BELINA dari New Zealand diasaskan kepada KONSEP PEMBERSIHAN sebelum menumpukan perhatian kepada penjagaannya. Kelembutan dan kebersihan yang unik dalam sabun BELINA ialah asasnya diadun daripada susu kambing. Susu kambing berbeza daripada susu lain. Ia paling hampir dengan susu ibu. Ia mengandungi protein,vitamin A, berbagai jenis zat galian, lemak halus yang tidak membeku di permukaan dan dapat memberikan kelembutan, kehalusan dan kelembapan yang diperlukan oleh kebanyakan kulit. Di samping memberikan perlindungan dan penjagaan daripada sinaran ultra ungu ia amat sesuai bagi negara beriklim panas seperti Malaysia.

Sabun susu kambing BELINA lembut, berkrim dan menghaluskan kulit. Ia bukan hanya dicampur dengan susu kambing atau tepung susu kambing tetapi diadun bersama ramuan lain seperti pati susu, lanolin, lemak dari bulu kambing. Manakala susu kambing diambil dari yang tulen, bersih dan segar serta jauh dari pencemaran udara.

BELINA Cosmetics mencipta sabun yang istimewa. Ia terdapat banyak jenis sabun untuk kulit yang berlainan seperti kulit berminyak, kulit kering, kulit kombinasi, kulit bermasalah dan banyak lagi.


Jangan ragu lagi. Gunakan sabun BELINA hari ini juga.


Dapatkannya dari

belina2u.blogspot.com

The Egyptian Beauty

·

The Egyptian Beauty

~ Perubahan boleh dilihat dalam masa 7 hari!

~ TIDAK mengandungi hydroquinone atau sebarang bahan kimia yang boleh merosakkan kulit muka.

~ Mempunyai SPF 15 untuk melindungi kulit muka daripada sinaran UV.

~ Memberikan kulit anda kesan pencerahan yang lebih selamat dan berkesan.

~ Diluluskan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia

*******************************************************

The Egyptian Beauty Skin Lightening Mini Set



WM: RM75.00 / EM: RM80.00

Mengandungi:

Lightening Soap 75g (MAL 06090111K)
Lightening Moisturiser 10g (MAL 06010060K)
Lightening Cream 10g (MAL 05120105K)

*******************************************************

The Egyptian Beauty Skin Lightening Soap


(MAL No. 05120211K)
75g = WM: RM48.00 / EM: RM50.00


Menghalang pemprosesan enzim tyrosine yang boleh mengakibatkan kulit menjadi gelap, iaitu menamatkan pembentukan tompk gelap (melanin) yang menyebabkab kulit berjeragat.

Mengandungi pemantulan indeks (reflactive index) yang tinggi dan berkemampuan menghalang danmenghindarkan sinaran ultra ungu yang boleh menggelapkan kulit.

Sabun yang istimewa ini memiliki bahan-bahan semulajadi seperti pati bearberry, pati grapefruit, pati cendawan, pati beras, susu kambing dan madu serai dan daun herba.
Sesuai untuk kulit kering / berjeragat

***Tidak disyorkan untuk kulit berminyak/berjerawat***

Bonny Baby Soap

·


Bonny Baby Soap
2x80g = WM: RM25.00 / EM: RM27.00

Sabun susu kambing untuk bayi ini disediakan mengikut kehendak Bahagian Kesihatan New Zealand dengan rumusan dan pewangi yang diluluskan dalam membuat sabun bayi. Sesuai untuk bayi bermasalah ruam

Order?
vanillaporridge@yahoo.com.sg,
http://belina2u.blogspot.com/ @

Set Percubaan

·


Set penjagaan kulit yang senang dibawa dan sesuai untuk pengembaraan.

Kandungannya di bawah 100ml telah memenuhi kehendak dari International Civil
Aviation Organisation untuk penerangan antarabangsa.

Ia juga sesuai untuk pengguna baru yang ingin mencuba produk ini.

Lebih ekonomi!

*******************************************************
Basic Skin Care Mini Set


3 x 60ml = WM: RM45.00 / EM: RM49.50

Set penjagaan kulit asas.

Mengandungi pembersih muka, penyegar dan pelembab
.
Datang dalam 2 set:

a. kulit berminyak / kombinasi / biasa

b. kulit kering / sensitif

SET KULIT NORMAL

WM: RM44.00 / EM: RM49.00


Mengandungi:

1 Old Master Beauty Soap 75g
1 Cleansing Milk 30ml
1 Herbal Clarifying Toner 30ml
1 Moisturiser Balance Oily 30ml

*******************************************************

SET KULIT BERJERAWAT

WM: RM62.00 / EM: RM68.00
Mengandungi:

1 Flower Fairies Beauty Soap 40g
1 Belina Beauty Soap With Irgasan 100g
1 Cleansing Milk 30ml
1 Herbal Clarifying Toner 30ml

*******************************************************

SET KULIT BERMINYAK / BERJERAGAT

WM: RM44.00 / EM: RM49.00

Mengandungi:

1 Charmaine Beauty Soap 75g
1 Cleansing Milk 30ml
1 Herbal Clarifying Toner 30ml
1 Moisturiser Balance Oily 30ml

*******************************************************SET KULIT KERING / BERJERAGAT


WM: RM45.00 / EM: RM50.00

Mengandungi:

1 The Original New Zealand Goats' Milk Beauty Soap 75g
1 Cleansing Lotion 30ml
1 Gentle Clarifying Toner 30ml
1 Moisturiser Balance 30ml

-- *** -- *** --**--
Arahan Penggunaan:

1. Sapu cleanser milk/lotion ke atas muka kemudian bersihkan dengan kapas muka.

2. Basuh muka menggunakan sabun kecantikan (Old Masters Beauty Soap / Flower Fairies Beauty Soap / Charmaine Beauty Soap / Goat's Milk Beauty Soap) kemudian bilas dengan air bersih secukupnya. Bagi yang menggunakan set jerawat, gunakan pula Belina Soap with Irgasan selepas menggunakan Flower Fairies Beauty Soap.

3. Tuang gentle (herbal) clarifying toner ke atas kapas dan sapu ke muka dari bawah ke atas.

4. Sapukan pula moisture balance oily / dry. (Set jerawat tidak dibekalkan dengan moisturiser)

*******************************************************

The Egyptian Beauty Skin Lightening Mini Set - 3 in 1



WM: RM75.00 / EM: RM80.00

Mengandungi:

Lightening Soap 75g (MAL 06090111K)
Lightening Moisturiser 10g (MAL 06010060K)
Lightening Cream 10g (MAL 05120105K)

***Tidak disyorkan untuk kulit berminyak/berjerawat***


Nak buat pesanan?

- Emel : vanillaporridge[at]yahoo.com.sg
gantikan [at] dengan @

- Isi form yang disediakan. Sila scroll ke bawah

- Hubungi Pn. Nura 0126904130
(SMS utk order shj. Hubungi saya di talian tertera untuk sebarang pertanyaan)

Penjagaan Kecantikan

·


Eye Make-Up Remover



(MAL No. 06041261K)
150ml = WM: RM34.50 / EM: RM37.90

Menanggalkan solekan yang degil di sekeliling mata dengan cepat dan kesan.
Sejuk, segar dan tidak memedihkan mata.

*******************************************************

Basic Skin Care

A. Untuk kulit berminyak / kombinasi / biasa


(dari kiri: cleansing milk, herbal clarifying toner, moisture balance oily)

Isi kandungan: 200ml


Cleansing Milk = WM: RM42.90 / EM: RM47.00

Sebagai pembersih solekan, minyak berlebihan dan kotoran dengan lebih mendalam. Mengandungi susu kambing yang mempunyai kesan kehalusan ke atas kulit.

Mengandungi aloe vera sejenis herbal yang boleh melegakan, merawat dan melindungi kulit muka.

Herbal Clarifying Toner = WM: RM42.90 / EM: RM47.00

Penyegar yang semulajadi untuk melegakan, mengetatkan liang-liang roma, menyejukkan dan menyegarkan kulit disamping menyediakan kulit untuk menerima pelembab.

Mengandungi 15 pati herbal termasuk Chamomile, Mistletoes, Fennel, Balm, Mint, Yarrow dan Hops. Asid sitrik yang mempunyai pH seimbang boleh mengekalkan pH pada tahap optima kepada kulit muka, manakala minyak Gliserin mempunyai fungsi melem
butkan kulit

Moisture Balance Oily = WM: RM44.00 / EM: RM48.00

Pelembab yang tidak berminyak.

Mengandungi susu kambing dan vitamin serta galian yang boleh mengeluarkan minyak berlebihan.

Ia mengekalkan dan mengawal keseimbangan kelembapan pada kulit muka

*******************************************************


Clay Masque



100g = WM: RM48.00 / EM: RM52.80

Topeng muka hebat dari tanah liat.
Mempunyai kuasa kuat untuk menarik kotoran dari dalam liang roma, menyerap minyak berlebihan pada kulit muka, membantu mengurangkan jerawat dan black head.
Menjaga keserian wajah dan kulit akan lebih segar, licin, halus dan cantik.

Gunakan selepas mencuci muka. Sapukan ke seluruh muka secara nipis dan biarkan selama 10-15 minit atau sehingga kering.
Cuci bersih dengan air suam dan diikuti toner & moisturiser seperti biasa.
Gunakan 1-2 kali seminggu.

Nak buat pesanan?

- Emel : vanillaporridge[at]yahoo.com.sg
gantikan [at] dengan @

- Isi form yang disediakan. Sila scroll ke bawah

- Hubungi Pn. Nura 0126904130
(SMS utk order shj. Hubungi saya di talian tertera untuk sebarang pertanyaan)

Bau Badan, Ketiak / Celah Gelap, Badan Berjerawat

·

Old Master Beauty Soap


(MAL No. 06010057K)

125g = WM: RM33.00 / EM: RM35.00


Mengatasi:
* Badan yang berjerawat
* Kulit yang gelap di bahagian terlindung
* Mengurangkan bau badan

Juga sesuai untuk kulit normal
Disyorkan untuk membuang kotoran dan hadangan pada liang roma

Recommended for removing dirt and impurities from blocked skin pores, body pimples and body odour.

Mengandungi / Contains:
Sodium palm kernelete, De-ionised water, Lanolin anhydrous, Goat's milk, Titanium dioxcide, Editronic acid, Fragrance

Nak buat pesanan?

- Emel : vanillaporridge[at]yahoo.com.sg
gantikan [at] dengan @

- Isi form yang disediakan. Sila scroll ke bawah

Kulit Berminyak / Berjeragat

·

Charmaine Beauty Soap

(MAL No. 05120213K)

125g = WM: RM35.00 / EM: RM38.00

Disyorkan untuk kulit berminyak, berbintik hitam (pigmentasi), punat putih, punat hitam dan kulit yang tidak bermaya.

Recommended for removing pigmentation due to exposure to sunlight; white head, black head, dull and lack lustrous complexions

Mengandungi / Contains:
Sodium palm kernelete, De-ionised water, Lanolin anhydrous, Goat's milk, Titanium dioxcide, Editronic acid, Fragrance

Nak buat pesanan?

- Emel : vanillaporridge[at]yahoo.com.sg
gantikan [at] dengan @

- Isi form yang disediakan. Sila scroll ke bawah

Kulit Kering / Berjeragat

·

The Original New Zealand Goats' Milk Beauty Soap


(MAL No. 06010056K)
125g = WM: RM38.00 / EM: RM40.00

Disyorkan untuk kulit kering, berumur 35 tahun ke atas atau mengalami masalah pigmentasi.

Recommended for dry skin or people above 35 years of age. Excellent for removing pigmentation.

Mengandungi / Contains:
Sodium palm kemelate, De-ionised water, Lanolin anhydrous, Goat's milk, Titanium dioxcide, Editronic acid, Fragrance

Kulit Berjerawat

·

Quiet Moments Beauty Soap

(MAL No. 06010058K)
125g = WM: RM35.00 / EM: RM38.00

Disyorkan untuk kulit baru pulih dari jerawat dan bekas jerawat. Sesuai untuk kulit muda dan berminyak.

Recommended for erasing light pimpled marks and after care cleansing. Suitable for young oily skin type.

Mengandungi / Contains:
Sodium palm kernelete, De-ionised water, Lanolin anhydrous, Goat's milk, Titanium dioxcide, Editronic acid, Fragrance

Nak buat pesanan?

- Emel : vanillaporridge[at]yahoo.com.sg
gantikan [at] dengan @

- Isi form yang disediakan. Sila scroll ke bawah

Kulit Berjerawat

·

Flower Fairies Beauty Soap


(MAL No. 05120213K)
40g = WM: RM17.00 / EM: RM19.00
3X40g (in a box) = WM: RM50.00 / EM: RM55.00


Disyorkan ntuk kulit jerawat batu bernanah atau kulit yang terlalu berminyak

Recommended for acne prone skin or people with very oily skin type.


Nak buat pesanan?

- Emel : vanillaporridge[at]yahoo.com.sg
gantikan [at] dengan @

- Isi form yang disediakan. Sila scroll ke bawah

Kulit Berjerawat

·

Belina Beauty Soap With Irgasan


(MAL No. 06010055K)
100g = WM: RM38.00 / EM: RM40.00

Sabun diperbuat khas tanpa pewangi, sesuai untuk kulit sensitif.
Disyorkan untuk kulit berjerawat yang agak sensitif dan kulit berjerawat parah.
Mempunyai ubat Irgasan yang boleh membunuh bakteria.

Mengandungi / Contains:
Sodium palm kernelete, Irgasan (Triclosan), De-ionised water, Lanolin anhydrous, Titanium dioxcide, Editronic acid.

Nak buat pesanan?

- Emel : vanillaporridge[at]yahoo.com.sg
gantikan [at] dengan @

- Isi form yang disediakan. Sila scroll ke bawah

Kulit Berjerawat

·

Sara Moon Beauty Soap
(MAL No. 05120211K)
125g = WM: RM38.00 / EM: RM40.00

Disyorkan untuk kulit berjerawat halus, muka berpasir dan kesat.

Nak buat pesanan?

- Emel : vanillaporridge[at]yahoo.com.sg
gantikan [at] dengan @

- Isi form yang disediakan. Sila scroll ke bawah

Kulit Normal

·

Old Master Beauty Soap

(MAL No. 06010057K)
125g = WM: RM33.00 / EM: RM35.00


Disyorkan untuk membuang kotoran dan hadangan pada liang roma

Juga sesuai untuk kegunaan badan.
* Badan yang berjerawat
* Kulit yang gelap di bahagian terlindung
* Mengurangkan bau badan

Recommended for removing dirt and impurities from blocked skin pores, body pimples and body odour.

Mengandungi / Contains:
Sodium palm kernelete, De-ionised water, Lanolin anhydrous, Goat's milk, Titanium dioxcide, Editronic acid, Fragrance

Nak buat pesanan?

- Emel : vanillaporridge[at]yahoo.com.sg
gantikan [at] dengan @

- Isi form yang disediakan. Sila scroll ke bawah

Mencerahkan Dan Menggebukan Kulit

·

English Rose Beauty Soap


(MAL No. 06120089K)
110g = WM: RM30.00 / EM: RM32.00

Disyorkan untuk mencerah dan menggebukan serta mengembalikan warna asal kulit. Sesuai juga untuk kulit yang selalu terdedah pada cahaya matahari.

Recommended for skin frequently exposed to sunlight. Removes pigmentation to regain radiance.

Mengandungi / Contains:
Sodium palm kernelete, De-ionised water, Lanolin anhydrous, Goat's milk, Titanium dioxcide, Editronic acid, Fragrance
***Tidak disyorkan untuk kulit berminyak/berjerawat***


Nak buat pesanan?

- Emel : vanillaporridge[at]yahoo.com.sg
gantikan [at] dengan @

- Isi form yang disediakan. Sila scroll ke bawah

Zon T Berminyak

·

Cottage Garden Beauty Soap


125g = WM: RM34.00 / EM: RM36.00

Disyorkan untuk kulit berminyak di "T" zon, kering di bahagian pipi, leher dan sekeliling mata. Ia dapat melembutkan dan menggebukan kulit serta menjadikan kulit kelihatan lebih bersih.

Recommended for oily skin on "T" zone and regain radiance.

Nak buat pesanan?

- Emel : vanillaporridge[at]yahoo.com.sg
gantikan [at] dengan @

- Isi form yang disediakan. Sila scroll ke bawah

Terdedah Pada Penghawa Dingin

·

Elegance Beauty Soap


125g = WM: RM34.00 / EM: RM36.00

Disyorkan untuk kulit terlalu kering dan terdedah pada penghawa dingin

Mengandungi / Contains:
Goat's milk, Goat's milk powder, Lanoline, Perfume

Nak buat pesanan?

- Emel : vanillaporridge[at]yahoo.com.sg
gantikan [at] dengan @

- Isi form yang disediakan. Sila scroll ke bawah

Sabun Istimewa

·

Classic Soap On Rope With Hanky


185g = WM: RM40.00 / EM: RM44.00

Disyorkan untuk hadangan pada liang roma, badan berjerawat dan kulit gelap di bahagian terlindung.

Bertali supaya sabun boleh digantung di dalam bilik air
Disediakan juga kain yang boleh digunakan untuk menggosok badan ketika mandi.

*******************************************************

The Hot Soap



100g = WM: RM39.90 / EM: RM42.90

Sesuai untuk sesiapa sahaja yang mempunyai masalah berat badan berlebihan dan ingin melangsingkan badan.
Juga boleh menyegarkan dan menghilangkan keletihan.
Juga baik untuk yang mempunyai masalah sakit otot dan sendi.

*******************************************************

Musk Glycerine Beauty Soap



120g = WM: RM32.00 / EM: RM35.00

Disyorkan untuk kulit sensitif dan kering, panau dan mempunyai masalah kegatalan kulit.

*******************************************************

The Original New Zealand Goat's Milk Body Soap


(MAL No. 06010056K)
Single Soap in Box (100g) = WM: RM15.00 / EM: RM16.50
3 Soaps in Box (3 x 100g) = WM: RM39.90 / EM: RM43.90
6 Soaps in Box (6 x 100g) = WM: RM72.00 / EM: RM79.20

abun badan yang sesuai untuk kegunaan seisi keluarga. Sesuai untuk semua jenis kulit.

Nak buat pesanan?

- Emel : vanillaporridge[at]yahoo.com.sg
gantikan [at] dengan @

- Isi form yang disediakan. Sila scroll ke bawah

Bekas Sabun

·

Belina soap box yang berbentuk bulat ni memang sesuai untuk sabun belina :)
Mempunyai lubang untuk mengeluarkan air berlebihan.




RM4.00

kini : RM3.50 (Nett)

Nak buat pesanan?

- Emel : vanillaporridge[at]yahoo.com.sg
gantikan [at] dengan @

- Isi form yang disediakan. Sila scroll ke bawah

ORDER FORM

Name :
Shipping Address :
Tel. No. :
Email Address (make sure your email address is correct):
List Down Your Item(s) With Quantity :
Your Preffered Bank CIMB - 05020690942520
Maybank - 155108755201
Leave a Message or inquiry (Optional)

Click here to create your own form.

LIKE US ON FACEBOOK

LIKE US ON FACEBOOK
Mari LIKE beramai2 ;)

QUICK LINKS!

FACEBOOK BELINA2U (sila klik)

NEW ADDED PRODUCT
(sila klik)

PROMOSI TERKINI
(sila klik)

Belina2u @ Harian Metro

Langgan Updates Belina2u

Jika anda tidak mahu ketinggalan dengan promosi, berita, produk terbaru atau apa saja updates dari kami, sila langgan sekarang.

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Follow Us, Will Follow U Back!

CUSTOMER SERVICE

FOR SERIOUS BUYER ONLY

Link us, Definitely We'll Link You Back

Sabun Kecantikan Belina


Klik sekali kat script box, tekan CTRL A, pastu CTRL C pastu paste kat tempat anda. :)

FAKTA PRODUK BELINA

1. Bahan asas dalam sabun kecantikan BELINA adalah SUSU KAMBING dari New Zealand. Turut diadun dengan lanolin dan lemak dari bulu kambing.

2. DIPERKAYA dengan protein, vitamin A, mineral dan memberi perlindungan UV

3. SESUAI untuk SEMUA jenis kulit samada kulit biasa, kulit berminyak, kulit kering ataupun kulit bermasalah.

4. TIADA kesan sampingan, TIADA pengelupasan, TANPA hydroquinon.

5. DILULUSKAN oleh Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM)

6. Disahkan HALAL oleh FIANZ yang diiktiraf oleh JAKIM (FIANZ adalah Federation of Islamic Associations of New Zealand)

7. Menggunakan bahan-bahan SEMULAJADI.

8. Telah BERTAPAK 28 tahun di Malaysia.

FAKTA SUSU KAMBING

1. Susu kambing mengandungi asid nikotinik yang membantu menyokong fungsi penghadaman serta memperbaiki kesihatan kulit agar kelihatan cerah dan berseri.

2. Susu kambing BELINA mengandungi asid kaprik dan kaprilik yang mengimbangi kandungan alkali secara semulajadi, sesuai dengan tahap alkali epidermis manusia. Ia menjadikan kulit dan rambut kekal lembap bagi mengelakkan masalah yang biasa dialami dengan produk sabun dan syampu biasa.

3. Susu kambing kaya dengan protein, vitamin dan mineral serta amat berkhasiat untuk kulit. Ia membantu untuk melembap dan melembutkan kulit secara semulajadi.

4. Susu kambing amat lembut dan menyamankan serta sesuai untuk semua jenis kulit.

5. Susu kambing ialah pemutih kulit semulajadi kerana memiliki sifat pemuliharaan dan meremajakan semula kulit.

PACKAGING

PACKAGING
Packaging

Kenali Jenis Kulit Anda

KULIT NORMAL

* Sebum atau minyak semula jadi pada muka adalah seimbang; tidak terlalu berminyak, tidak terlalu kering.
* Tekstur kulit kelihatan lembut
* Liang roma kecil
* Kulit jarang mendapat jerawat atau jerawat ada pada waktu-waktu tertentu seperti pada waktu haid atau stress.

KULIT KERING

* Kelenjar minyak kurang aktif, jadi kurangnya penghasilan sebum
* Tekstur kulit kasar, kadang-kadang mengelupas
* Liang roma kecil atau kadang-kaang tidak kelihatan, kulit kusam tidak berseri.

KULIT BERMINYAK

* Kelenjar minyak sangat aktif, terlalu banyak penghasilan sebum
* Muka kelihatan berkilat dan melekit
* Liang roma besar, jelas kelihatan
* Mudah dijangkiti jerawat kerana liang roma mudah tersumbat dan menyebabkan radang.

KULIT KOMBINASI

* Gabungan ketiga-tiga jenis kulit di atas iaitu kulit biasa, kering dan berminyak
* Secara amnya, bahagian dahi dan hidung (zon-T) berminyak dan kering di bahagian pipi dan dagu
* Liang roma di zon-T kebiasaannya besar dan memudahkan jangkitan jerawat.

KULIT SENSITIF

* Kulit mudah merengsa jika salah memilih produk
* Mudah kemerahan dalam cuaca panas terik matahari

Old Master Beauty Soap

Old Master Beauty Soap
Badan jerawat, bau badan, celah gelap

English Rose Beauty Soap

English Rose Beauty Soap
Mencerah & Menggebukan Kulit

Flower Fairies Beauty Soap

Flower Fairies Beauty Soap
Jerawat batu bernanah / kulit terlalu berminyak

Quiet Moment Beauty Soap

Quiet Moment Beauty Soap
Baru pulih dari jerawat

Belina Beauty Soap With Irgasan

Belina Beauty Soap With Irgasan
Jerawat serius & sensitif

Goat's Milk Beauty Soap

Goat's Milk Beauty Soap
Kulit kering, kulit matang, jeragat

BEKAS SABUN BELINA

BEKAS SABUN BELINA
Bekas sabun khas untuk sabun belina

RAJA SEGALA TUMBUHAN

RAJA SEGALA TUMBUHAN
Alfalmint Liquid Chlorophyll With Peppermint

Pembayaran / Payment

Bayaran boleh dibuat atas nama:

Nura Hilwa binti Johari

CIMB ~ 05020690942520

Maybank ~ 155108755201

Emel : vanillaporridge@yahoo.com.sg

Barang akan dipos setelah bayaran diterima sepenuhnya.

Sila emel :

i. Maklumat pembayaran
ii. Nama
iii. Alamat penghantaran
iv. No. tel

setelah pembayaran dibuat.

NOW YOU CAN PAY USING WESTERN UNION
(FOR CUSTOMERS OUTSIDE MALAYSIA ONLY)

Penghantaran

Harga dipaparkan belum termasuk kos penghantaran.

Penghantaran hanya menggunakan POSLAJU.

Caj:

Semenanjung: RM7.00 (Minimum)
Sabah/Sarawak: RM11.00 (Minimum)

Penghantaran dibuat setiap Isnin hingga Jumaat (kecuali cuti umum).
Bayaran diterima sebelum 1.00pm akan dipos pada hari yang sama.
Sila semak nombor tracking pos anda di sini.

Barang akan dipos setelah bayaran sepenuhnya diterima.

NO COD

Macam Mana Nak Beli?

1. Pilih produk anda. Jika tidak pasti, belina2u sedia membantu.

2. Isi borang yang disediakan di bawah blog & buat bayaran.

3. Maklumkan semula kepada kami jika anda telah buat bayaran.

4. Setelah semakan dilakukan, kami akan proses pembelian anda.

5. Semak nombor tracking pos anda di blog ini.

Terima kasih.

POSLAJU TRACKING NUMBER

ATAS FAKTOR KESELAMATAN, BELINA2U HANYA AKAN MEMAPARKAN NO. POSLAJU ANDA 2-3 HARI SELEPAS PENGHANTARAN DILAKUKAN ATAU SELEPAS PARCEL SELAMAT DITERIMA. ANDA DINASIHATKAN UNTUK REQUEST PERSONALLY DARI BELINA2U. TQ

TERIMA KASIH ATAS KEPERCAYAAN YANG DIBERIKAN. SILA BELI LAGI ;)


06042012
EM 062014883 MY ~ Yusliza

05042012
EM 062014897 MY ~ Hamisah

03042012
EM 062014906 MY ~ Izwan
EM 062014910 MY ~ Rabiatul

30032012
EM 062014937 MY ~ Nurul

29032012
EM 062014945 MY ~ Suriseni

28032012
EM 062014971 MY ~ Syaimah
EM 062014954 MY ~ Wafa

27032012
EM 062014968 MY ~ Aain

26032012
EM 062014985 MY ~ Mira

22032012
EM 062015005 MY ~ Mariah
EM 062014999 MY ~ Fara
EM 062015019 MY ~ Nurul

14032012
EM 062015036 MY ~ Nik
EM 062015022 MY ~ Lili
EM 062015040 MY ~ Yazid

10032012
EM 062015067 MY ~ Rohana
EM 062015053 MY ~ Azrina

09032012
EM 062015075 MY ~ Ali

07032012
EM 062015084 MY ~ Suriseni
EM 062015107 MY ~ Nadia
EM 062015169 MY ~ Huda

06032012
EM 062015098 MY ~ Faridah

05032012
EM 062015115 MY ~ Faezah

29022012
EM 062015155 MY ~ Azwan
EM 062015190 MY ~ Yusliza
EM 062015186 MY ~ Husna
EM 062015141 MY ~ Sarah
EM 062015138 MY ~ Hanafi

28022012
EM 062015209 MY ~ Hidayah

27022012
EM 062015212 MY ~ Faizaton

24022012
EM 062015230 MY ~ Rehan
EM 062015226 MY ~ Nabilah

23022012
EM 062015257 MY ~ Karnai
EM 062015274 MY ~ Rohani
EM 062015243 MY ~ Aslinda

21022012
EM 062015265 MY ~ Huda

16022012
EM 062015288 MY ~ Hasanah

15022012
EM 062015305 MY ~ Nazwa

13022012
EM 062015314 MY ~ Jamilah

08022012
EM 062015331 MY ~ Ms Low
EM 062015328 MY ~ Azri

01022012
EM 062015345 MY ~ Izwan


29122011
EM 062015521 MY ~ Ain
EM 062015535 MY ~ Azura
EM 062015549 MY ~ Rosnaida

28122011
EM 062015552 MY ~ Aisah

26122011
EM 062015570 MY ~ Sohana

22122011
EM 062015583 MY ~ Hedzir

20122011
EM 062015606 MY ~ Masrurah
EM 062015597 MY ~ Rossilawani

12122011
EM 009579264 MY ~ Fahrul
EM 009579255 MY ~ Maliza
EM 062015610 MY ~ Bahirah

07122011
EM 009579247 MY ~ Mulina

05122011
EM 009579233 MY ~ Rawani

29112011
EM 009579193 MY ~ Rafidah

25112011
EM 009579176 MY ~ Asyikin

16112011
EM 009579159 MY ~ Rabiatul

11112011
EM 009579131 MY ~ Mastura
EM 009579145 MY ~ Suraya
EM 009579128 MY ~ Asma

04112011
EM 009579114 MY ~ Suri

31102011
EM 009579091 MY ~ Mazuin
EM 009579074 MY ~ Amal
EM 009579088 MY ~ Zulaikha

27102011
EM 009579065 MY ~ Azilah

24102011
EM 009579057 MY ~ Sutrisno

20102011
EM 009579043 MY ~ Syimah

19102011
EM 009579030 MY ~ Rafidah

17102011
EM 009579026 MY ~ Fidah

14102011
EM 009579012 MY ~ Alif

13102011
EM 009579009 MY ~ Kifli

11102011
EM 009578992 MY ~ Shahrul

10102011
EM 009578900 MY ~ Zahera

07102011
EM 009578860 MY ~ Norziah

06102011
EM 009578961 MY ~ Suhana

05102011
EM 009578989 MY ~ Munirah
EM 009578975 MY ~ Sabrina

041011
EM 009578958 MY ~ Rafidah
EM 009578944 MY ~ Akmal

29092011
EM 009578927 MY ~ Lokman
EM 009578913 MY ~ Khairon

27092011
EM 009578887 MY ~ Yazid
EM 009578895 MY ~ Nabila
EM 009578873 MY ~ Amira
EM 009578839 MY ~ Aida
EN 460757748 MY ~ Hazim

26092011
EM 009578856 MY ~ Suraya
EM 009578842 MY ~ Idra

21092011
EM 009578825 MY ~ Rawani

20092011
EM 009578811 MY ~ Yusmiza

19092011
EM 009578768 MY ~ Aida
EM 009578771 MY ~ Asri
EM 009578799 MY ~ Shahrul
EM 009578785 MY ~ Azlan

15092011
EM 009578745 MY ~ Diana
EM 009578710 MY ~ Farehah

14092011
EM 009578697 MY ~ Aziah
EM 009578706 MY ~ Hana

12092011
EM 009578683 MY ~ Hatinah
EM 009578666 MY ~ Fauziah
EM 009578670 My ~ Khuzailah

90902011
EM 009578652 MY ~ Anis

06092011
EM 009578621 MY ~ Hanis
EM 009578649 MY ~ Norihan

19082011
EM 009578618 MY ~ Mariam
EM 009578604 MY ~ Zaba

18082011
EM 009578723 MY ~ Ida
EM 009578581 MY ~ Humairah
EM 009578595 MY ~ Sumarnie

17082011
EM 012167793 MY ~ Aishah
EM 009578737 MY ~ Nazirah

16082011
EM 009578578 MY ~ Adila
EM 012167826 MY ~ Munirah

12082011
EM 012167802 MY ~ Hajar

11082011
EM 012167776 MY ~ Shaheera
EM 012167780 MY ~ Norhapis

10082011
EM 012167762 MY ~ Shafariz

08082011
EM 012167759 MY ~ Munirah

05082011
EM 012167745 MY ~ Norlila
EM 012167731 MY ~ Ida

03082011
EM 012167728 MY ~ Shelly

01082011
EM 012167705 MY ~ Zaharah
EM 012167714 MY ~ Zaikiah

28072011
EM 012167688 MY ~ Adilah

27072011
EM 012167665 MY ~ Azilah
EM 012167674 MY ~ Munirah

26072011
EM 012167626 MY ~ Suriati

22072011
EM 012167612 MY ~ Adilah
EM 012167630 MY ~ Suraya
EM 012167657 MY ~ Norziah
EM 012167643 MY ~ Zati

21072011
EM 012167609 MY ~ Linda

20072011
EM 012167572 MY ~ Masyitah
EM 012167586 MY ~ Azman
EM 012167590 MY ~ Fara

18072011
EM 012167538 MY ~ Azizul
EM 012167569 MY ~ Zahrah

15072011
EM 012167555 MY ~ Shahida

13072011
EM 012167541 MY ~ Fauziah

12072011
EM 012167436 MY ~ Hilmi
EM 012167419 MY ~ Wahidah

08072011
EM 012167515 MY ~ Zarina

05072011
EM 012167507 MY ~ Ainon
EM 012167498 MY ~ Hayati

04072011
EM 012167453 MY ~ Suhaila
EM 012167484 MY ~ Rahayu
EM 012167467 MY ~ Rawani
EM 012167475 MY ~ Tg. Alina

01072011
EM 012167436 MY ~ Ainon
EM 012167440 MY ~ Azizah

29062011
EM 012167422 MY ~ Hawa

27062011
EM 012167379 MY ~ Zuraidah
EM 012167405 MY ~ Amiera
EM 012167382 MY ~ Hana
EM 012167365 MY ~ Tijan

24062011
EM 012167113 MY ~ Fairul

23062011
EM 012167351 MY ~ Alep
EM 012167338 MY ~ Zahrah

22062011
EM 012167334 MY ~ Zainariah

20062011
EN 012167315 MY ~ Rozana
EN 012167303 MY ~ Rofidah
EN 012167325 MY ~ Ang

14062011
EM 012167294 MY ~ Nazian
EM 012167285 MY ~ Asmaa
EE 934056745 MY ~ Hazirah

10062011
EM 012167227 MY ~ Zahrah

09062011
EM 012167250 MY ~ Syahira
EM 012167263 MY ~ Suraya

07062011
EM 012167229 MY ~ Hilmi

01062011
EM 012167215 MY ~ Anita
EM 012167232 MY ~ Halizah
EM 012167246 MY ~ Azlina

30052011
EM 012167189 MY ~ Radiha
EM 012167175 MY ~ Ruzana
EM 012167192 MY ~ Aminah
EM 012167201 MY ~ Hidayah

27052011
EM 012167158 MY ~ Asma
EM 012167161 MY ~ Suhaida

25052011
EM 012167135 MY ~ Nazian
EM 012167127 MY ~ Fairul
EM 012167144 MY ~ Fahrani

24052011
EN 484374062 MY ~ Ida
EN 484373889 MY ~ Noor
EN 484374059 MY ~ Tina

20052011
EN 484373892 MY ~ Masyitah

18052011
EN 484373875 MY ~ Fauziah
EN 484373915 MY ~ Niza
EN 484373861 MY ~ Ida

25042011
EN 484374178 MY ~ Zabariah

04052011
EN 484374116 MY ~ Rita
EN 484374120 MY ~ Noorhana
EN 484374102 MY ~ Faziliana

CP 116462581 MY ~ Izza

06052011
EN 484374076 MY ~ Zuraidah
EN 484374080 MY ~ Ida

09052011
EN 484374093 MY ~ Syahida
EN 484373985 MY ~ Shazimy
EN 484373994 MY ~ Mahsitah
EN 484374031 MY ~ Nadirah
EN 484374005 MY ~ Amal

11052011
EN 484373932 MY ~ Amal Azme
EN 484373929 MY ~ Rawani
EN 484373946 MY ~ Amal

12052011
EN 484373977 MY ~ Roswati
EN 484373950 MY ~ Salina

13052011
EN 484373963 MY ~ Rafizah
26042011
EN 484373858 MY ~ Sarah

28042011
EN 484374164 MY ~ Sheila
EN 484374147 MY ~ Zetty
EN 484374155 MY ~ Dianah
EN 484374133 MY ~ Nadirah

05042011
EN 460757677 MY ~ Niza
EN 460757685 MY ~ Tina
EN 460757694 MY ~ Hasliza
EN 460757703 MY ~ Monaliza
EN 460757717 MY ~ Suhaniza
EN 460757725 MY ~ Shikin

25032011
EN 460757650 MY ~ Nadirah
EN 460757646 MY ~ Azizah
EN 460757632 MY ~ Leza

24032011
EN 460757601 MY ~ Amieratul
EN 460757615 MY ~ Nadirah
EN 460757629 MY ~ Sufia

21032011
EN 460757589 MY ~ Rawani
EN 460757592 MY ~ Anis

18032011
EN 460757575 MY ~ Rizuan

16032011
EN 460758006 MY ~ Salbiah

14hb akan diupdate semula

11032011
EN 460757495 MY ~ Lynda
EN 460757527 MY ~ Sazlina
EN 460757513 MY ~ Ieqa

07032011
EN 460757411 MY ~ Mahirah
EN 460757442 MY ~ Nadirah

03032011
EN 460757385 MY ~ Puspa
EN 460757371 MY ~ Munirah
EN 460757385 MY ~ Suhaniza

02032011
EN 469757337 MY ~ Hazlina
EN 460757354 MY ~ Tini
EN 460757345 MY ~ Balkish
EN 460757368 MY ~ Wahedda

01032011
EN 460757310 MY ~ Nash
En 460757323 MY ~ Asma

28022011
EN 460757283 MY ~ Izzati
EN 460757252 MY ~ Rofidah
EN 460757266 MY ~ Syahira
EN 460757297 MY ~ Latifah
EN 460757306 MY ~ Halimah

26022011
EN 460757235 MY ~ Hayani
EN 460757249 MY ~ Azwan

25022011
EN 285329458 MY ~ Fauziah

23022011
EN 460757164 MY ~ Salbiah

21022011
EN 460757195 MY ~ Herny
EN 460757204 MY ~ Sufia
EN 460757218 MY ~ Hayatun

18022011
EN 285329501 MY ~ Azlina

17022011
EN 460757178 MY ~ Zamzuri
EN 460757181 MY ~ Azlan

16022011
EN 285329489 MY ~ Rasidah
EN 285329475 MY ~ Jastina

15022011
EN 460757155 MY ~ Nadiah

11022011
EN 460757147 MY ~ Normah
EN 460757133 MY ~ Atiqah
EN 46075712o MY ~ Katijah

09022011
EN 460757116 MY ~ Norhana

07022011
EN 460757076 MY ~ Rossi
EN 460757080 MY ~ Niza
EN 460757062 MY ~ Ana
EN 460757059 MY ~ Norsaadah
EN 460757045 MY ~ Suhada

01022011
EN 285329529 MY ~ Hayati
EN 285329515 MY ~ Nadhrah

31012011
EN 285329435 MY ~ Asri
EN 285329427 MY ~ Mahani

28012011
EN 460757028 MY ~ Syuhadah
EN 460757014 MY ~ Melia
EN 460757031 MY ~ Maizatul

27012011
EN 285329395 MY ~ Hayati

26012011
EN 285329387 MY ~ Salmi
EN 285329400 MY ~ Azwin

25012011
EN 285329020 MY ~ Hadilah
EN 460741218 MY ~ Julieana

24012011
EN 460741204 MY ~ Rahayu
EN 460741195 MY ~ Farah

21012011
EN 460741181 MY ~ Kamal
EN 460741178 MY ~ Liyana
EN 460741235 MY ~ Fadz
EN 460741252 MY ~ Shariffah

19012011
EN 460741249 MY ~ Suzana

17012011
EN 460741266 MY ~ Rabiatul
EN 460741283 MY ~ Husna
EN 460741164 MY ~ Lija
EN 460741155 MY ~ Sh.Fatihah
EN 460741270 MY ~ Azizah

12012011
EN 460741120 MY ~ Zila
EN 460741147 MY ~ Suhaila

11012011
EN 460741133 MY ~ Rohasniza

10012011
EN 460741306 MY ~ Lija
EN 460741310 MY ~ Farhana
EN 460741297 MY ~ Rahayu

07012011
EN 460741323 MY ~ Noorliza

06012011
EN 460741093 MY ~ Wani Hisyam

05012011
EN 460741102 MY ~ Shakira
EN 460741116 MY ~ Hasnah

03012011
EN 460741368 MY ~ Asiah
EN 460741062 MY ~ Wani
EN 460783218 MY ~ Fatin
EN 460741059 MY ~ Jihah
EN 460741354 MY ~ Aina

30122010
EN 460783204 MY ~ Azura
EN 460783181 MY ~ Hadilah
EN 460783221 MY ~ Idayu
EN 460783195 MY ~ Nasriza
EN 460741080 MY ~ Redzuan

27122010
EN 460783249 MY ~ Misya

24122010
EN 460783270 MY ~ Fazliza
EN 460738178 MY ~ Mas
EN 460783252 MY ~ Ainon
EN 460783266 MY ~ Azizul

2312201
EN 460783283 MY ~ Kartini

22122010
EN 264865742 MY ~ Suria
EN 264865739 MY ~ Salwa

21122010
EN 264865773 MY ~ Mel
EN 264685760 MY ~ Tamah
EN 264685844 MY~ Aznida
EN 264865725 MY ~ Marwan
EN 264865787 MY ~ Fariz
EN 264865795 MY ~ Analiza
EN 264865800 MY ~ Ain

20122010
EN 264865827 MY ~ Balkis
EN 264865813 MY ~ Amal

16122010
EN 264685861 MY ~ Aliza
EN 264865835 MY ~ Zuhaina
EN 264865858 MY ~ Rosanozei

15122010
EN 264865875 MY ~ Monaliza
EN 264865671 MY ~ Noh
EN 264865889 MY ~ Fatimah
EN 264865711 MY ~ Shariffah

14122010
EN 264865708 MY ~ Niza
EN 264865892 MY ~ Rohasniza
EN 264865901 MY ~ Liza

13122010
EN 402856879 MY ~ Fakhara
EN 264865699 MY ~ Hanum

10122010
EN 264865654 MY ~ Hanim
EN 264865668 MY ~ Aina

09122010
EN 264865915 MY ~ Hafizan
EN 264865946 MY ~ Katijah
EN 402856865 MY ~ Kartini
EN 264865950 MY ~ Niza

08122010
EN 402856848 MY ~ Zuhaila
EN 402856851 MY ~ Nadhrah

06122010
EN 264865929 MY ~ Monaliza

03122010
EN 402856896 MY ~ Sabaliati
EN 402856882 MY ~ Cherry

01122010
EN 402856905 MY ~ Idayu
EN 402856919 MY ~ Aimi
EN 402856936 MY ~ Najihah
EN 402856922 MY ~ Liza

30112010
EN 402856940 MY ~ Nadiah

26112010
EN 401856953 MY ~ Aina

25112010
EN 402856967 MY ~ Liyana
EN 414019665 MY ~ Analiza

24112010
EN 402856975 MY ~ Suriati
EN 455381145 MY ~ Siti

23112010
EN 408035430 MY ~ Wahida
EN 408035457 MY ~ Ammuroh
EN 402856998 MY ~ Yani
EN 402856984 MY ~ Ashwanti
EN 402856825 MY ~ Tini

22112010
EN 408035491 MY ~ Farah
EN 408035426 MY ~ Syahira
EN 402857004 MY ~ Effa

15112010
EN 408035443 MY ~ Iza
EN 408035412 MY ~ Zuhaila

12112010
EN 408035488 MY ~ Juliana
EN 408035474 MY ~ Hidayah

11112010
EN 408035390 MY ~ Linda
EN 408035409 MY ~ Suzana

10112010
EN 408035528 MY ~ Syam
EN 408035514 MY ~ Juliana
EN 408035505 MY ~ Mahfuzah

09112010
EN 408035531 MY ~ Nana
EN 408035545 MY ~ Nurul

08112010
EN 408035559 MY ~ Elizabeth
EN 408035562 MY ~ Mida

04112010
EN 408035576 MY ~ Farida
EN 408035580 MY ~ Jiha
EN 408035593 MY ~ Shahrizal

03112010
EN 408035602 MY ~ Sabaliati

02112010
EN 408035616 MY ~ Nadiah
EN 408035620 MY ~ Ainon

01112010
EN 408035633 MY ~ Aminah
EN 408035647 MY ~ Eliza
EN 408035655 MY ~ Dila
EN 408035664 MY ~ Nadiah

30102010
EN 408035678 MY ~ Syamhariyah

28102010
EN 408035695 MY ~ Shafariz
EN 417710994 MY ~ Amal
EN 408035721 MY ~ Mahfuzah
EN 408035718 MY ~ Hidayah

27102010
EN 414019674 MY ~ Azlan

26102010
EN 414019657 MY ~ Erna

25102010
EN 414019643 MY ~ Liyana (A)
EN 414019691 MY ~ Hafizan
EN 414019705 MY ~ Amiera

21102010
EN 417711005 MY ~ Atika

20102010
EN 417711045 MY ~ Azira
EN 417711031 MY ~ Risah
EN 417711059 MY ~ Azhani
EN 417711028 MY ~ Habsah
EN 417711014 MY ~ Mardiana

19102010
EN 414019630 MY ~ Shakira

18102010
EN 417711076 MY ~ Rusliza
EN 417711080 MY ~ Nurwani

15102010
EN 417711093 MY ~ Faridatul

14102010
EN 417711102 MY ~ R. Noorliza

13102010
EN 417711120 MY ~ Suraya
EN 417711116 MY ~ Izati
*
11102010
EN 417711133 MY ~ Yusha
*
07102010
EN 417711147 MY ~ Faizah
*
06102010
EN 417711155 MY ~ Farida
*
05102010
EN 417711164 MY ~ Sha'imah
EN 417711178 MY ~ Ashwanti
01102010
EN 417711181 MY ~ Salabiati
*
29092010
EN 417711195 MY ~ Suhaila
EN 417711204 MY ~ Hasnah
*
27092010
EN 417711221 MY ~ Shafariz
EN 417711235 MY ~ Marwan
EN 417711218 MY ~ Habsah
*
25092010
EN 417711249 MY ~ Cherry

22092010
EN 417711266 MY ~ Liyana

20092010
EN 417711283 MY ~ Farah
EN 417711297 MY ~ Fazlizan
*
07092010
EN 417711306 MY ~ Idayu
EN 417711310 MY ~ Shafariz
*
06092010
EN 417711354 MY ~ Anis
EN 417711345 MY ~ Zainab
EN 417711323 MY ~ Idayu
EN 417711337 MY ~ Hayati

LUAR NEGARA

SEMAK ONLINE (POSLAJU)
SEMAK ONLINE (PARCEL)

14092011
EE 000470123 MY ~ Akmalia (Brunei)

06092011
EE 000470237 MY ~ Farhanah (S'pore)

06042011
EE 934056670 MY ~ Noor (Japan)
CP 117531990 MY ~ Lin (Ireland)

21012011
EE 934056215 MY ~ Hafizah (Brunei)

06012011
EE 933955552 MY ~ Akmalia (Brunei)

04012011 ~ Lin (Ireland)
CP117531986MY - Parcel

24122010
EE 933955481 MY ~ Hafizah (Brunei)

03092010
EE 933955566 MY ~
Akmalia (Brunei)

EE 933955549 MY ~ Akmalia (Brunei)
CP 106485296 MY ~ Nina (Brunei)

belina2u's Fan Box

Sabun Kecantikan BELINA